Protectia datelor personale

VINTAGEFABRIQUE.RO colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al membrului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

– scopuri statistice.

Prin crearea contului, fiecare membru sau client si-a exprimat consimtamantul ca .RO  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

VINTAGEFABRIQUE.RO  se obliga ca datele colectate ale clientului/membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale membrului/clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

VINTAGEFABRIQUE.RO  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate este detaliata in pagina  Termeni si conditii